Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/daonet.dk/public_html/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 59

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/daonet.dk/public_html/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 78
Tak for hjælpen med AKKS’ projekt Samling – Dansk Amatør Orkesterforbund – DAO
Close

31. januar 2019

Tak for hjælpen med AKKS’ projekt Samling

Mange af DAO’s medlemsorkestre har hjulpet med den store undersøgelse i AKKS, og det skal I have stor tak for! Vi har fået denne glade besked fra AKKS:

”Med denne mail vil jeg blot sige tusind tak for jeres hjælp i forbindelse med AKKS’ projekt Samling, og samtidig give en lille status på projektet.

Vi har modtaget udfyldte spørgeskemaer fra 358 foreninger, som i alt repræsenterer 13499 amatørmusikalske udøvere. 

Derudiver har vi modtaget besvarelser fra centralt hold i organisationer, hvor det ikke har været praktisk muligt at  udsende de ‘almindelige spørgeskemaer’, og her kommer over 30.000 flere til at indgå i undersøgelsen.

Disse tal er vi i AKKS meget tilfredse med, og det ville ikke kunne have ladet sig gøre uden jeres hjælp. Så endnu en gang tak! 🙂

Vi har fundet en vinder af de 5.000 kr. til workshop, undervisning eller lign. og de heldige vindere er:

Håndværkerkoret Nykøbing Mors (Medlem af Dansk Sanger Forbund)

Vinderne har fået direkte besked.

DAO er repræsenteret med 38 besvarelser, hvilket svarer til 40 % af jeres medlemmer (ud fra de medlemsoplysninger I sendte til mig i starten af 2018 i projektets indledende fase).

Vi har nu påbegyndt det videre analysearbejde, og inden længe vil I få mulighed for at gennemgå de forskellige tal på AKKS’ hjemmeside. Jeg vil naturligvis skrive til jer igen, når vi er klar.

Med venlig hilsen

Mette Dahl Trudslev

Projektkoordinator

AKKS – Amatørernes Kunst & Kultur Samråd”