Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/daonet.dk/public_html/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 59

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/daonet.dk/public_html/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 78
DAO på Medlemsorkesterbesøg – Dansk Amatør Orkesterforbund – DAO
Close

24. oktober 2019

DAO på Medlemsorkesterbesøg

Vi er kommet bagud med noget, vi har lovet. Men nu retter vi snart op på det. I tiden efter det forestående DM Brass og Koncertstævne (som pt. beslaglægger rigtig meget af vores tid …) går det løs: Vi kommer rundt, enten på besøg hos medlemsorkestrene eller via et telefonopkald, for at høre, hvad I har brug for fra os, og om I kender jeres muligheder hos os. Vi håber at få stukket fingeren dybt nok i jorden til at kunne varetage jeres interesser allerbedst! Tænk gerne i forvejen over, hvad der er jeres største udfordring nu – kan I fx beholde jeres øvelokale? Har I alle de medlemmer, I gerne vil have? Osv.