fbpx
Close

17. marts 2021

European Online Brass Band Festival 2021

EOBBF står for EBBA’s European Online Brass Band Festival 2021. I de sidste uger er der arbejdet tæt sammen med World of Brass for at planlægge og arbejde på online-festivalen, som vil blive streamet via wobplay i weekenden 7. – 9. maj 2021.

Resultatet er, at der nu kan annonceres detaljerne omkring festivalen, og at offentligheden kan stemme på ‘Europe Favorite set test piece’ og ‘Europas foretrukne eget valgoptræden’ via EBBA-webstedet. 
Afstemningerne er tilgængelige indtil den 25. marts.

Se også den detaljerede pressemeddelelse (pdf her nedenfor), hvor de udtrukne ”Best Performances” og ”Best Composer” er nævnt, og hvor der også er link til at få mulighed for at stemme på sin favorit.

I de næste par dage / uger vil der på EBBA’s hjemmeside (www.ebba.eu.com) blive annonceret flere detaljer bl.a. den detaljerede tidsplan for arrangementet