fbpx
Close

31. januar 2022

Repræsentantskabsmøde 2022

Efter to trøstesløse år med pandemi og nedlukninger er det meget dejligt at kunne invitere til et repræsentantskabsmøde med fysisk fremmøde. Vi har netop udsendt invitationen, og vi er så heldige, at vi kan være på Kolding Musikskole igen!
Det betyder meget for os at kunne vende tilbage til det sted, vi har holdt så mange repræsentantskabsmøder – det giver håb for en tilbagevenden til mange af de rutiner, der ellers er udfordret af det store kontinuitetstab. En stor tak allerede nu til Kolding Musikskole for beredvilligt at lægge hus til.

Se indkaldelsen, relevante bilag (når de er klar) osv. på http://daonet.dk/repraesentantskabsmoede-2022/

NB: Vi håber at kunne lave en måde at følge med i mødet online – men hvis man vil afgive stemme, må man være tilstede.