fbpx
Close

7. maj 2023

EM 2023

Det Danske Ungdoms Brass Band og Lyngby-Taarbæk Brass Band har i weekenden været de danske repræsentanter ved EM Brass i Malmø. Og SIKKE en weekend.

Fredag og lørdag har DUBB været support for LTBB, som spillede sig til en flot 11. plads i et fuldstændig vanvittigt felt i championship-section. 14 deltagende orkestre leverede pragtpræstationer. Stort tillykke til LTBB med to virkelig flotte performances. I dag var DUBB på scenen i Malmø, hvor de spillede sig til en imponerende 2. plads i EYBBC Premier Section. Bare 2 point efter de regerende mestre fra Østrig.

Rødovre Concert Band har i denne begivenhedsrige weekend repræsenteret Danmark ved EM for harmoniorkestre i Amiens i Frankrig – med et forrygende resultat: Med svimlende 94,25 points spillede de sig op på en samlet 4.-plads med mindre end 4 points op til det norske Nidarholm-band, som vandt.

Men ikke nok med det: bedste solist ved hele EM blev Rødovre Concert Bands altsax Oliver Schwarze! Det er tredje EM i træk, at RCB vinder enten solist- eller sektionsprisen.

En stolt weekend for DAO’s medlemsorkestre!

Se mere om ECWO 2023 på https://www.ecwo.eu/news/musikkforeningen-nidarholm-ecwo-2023-champions

Et kæmpe tillykke til jer alle. 🥳🇩🇰🏆Fremtiden er lys og lovende.