Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/daonet.dk/public_html/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 59
75-års jubilæum – Dansk Amatør Orkesterforbund – DAO
Close

75-års jubilæum

I 2023 kan DAO fejre 75-års jubilæum! Det kommer til at ske i en særlig jubilæumssæson, som kommer til at gå fra Harmonifestival og DM d. 25. marts til DM Brass og Koncertstævne d. 3.-4. november.

Jubilæumskalender

Undervejs vil der være mange DAO-arrangementer, som alle bliver en del af jubilæumssæsonen, og vi indbyder til, at alle jeres arrangementer også kommer med i jubilæumskalenderen.

I kan altså få en helt gratis forøget markedsføring af jeres arrangementer i den periode, hvis I blot fortæller os om dem. Indtast dem her

Jubilæumslogo

Vi vil til gengæld meget gerne have, at I sætter vores særlige jubilæumslogo med på trykt og digitalt materiale om jeres arrangementer. Det er udviklet af Johan Aakerlund, og det rummer både DAO’s vanlige logo, en hilsen til hædersmærkerne og en markering af jubilæet. Det kan hentes her:

Jubilæumsfanfare

DAO har bestilt en række værker til jubilæet hos danske komponister. Det første værk er en Jubilæumsfanfare af Jacob Vilhelm Larsen, som findes både i brassband og harmoniorkesterversion. Noderne kan hentes her, og fanfaren kan høres på de to links nedenfor.

YouTube Link til Brass Versionen:

YouTube Link til Harmoni Versionen: