fbpx
Close

17. juli 2017

NY TILMELDINGSFRIST 1/8 – DM Brass & Koncertstævne 2017

Sommeren er over os, og vi har masser af vigtige ting at tænke på. Derfor skubber vi nu fristen for at tilmelde orkestre til DM Brass 2017 til tirsdag d. 1. august 2017. Tilmelding samt tilmeldingsgebyr senest 1. august og frist for indsendelse af partiturer til selvvalgt er ligeledes skubbet til 1. august.

DM Brass & koncertstævne finder i år sted i Skanderborg i dagene 3.-4. november. Læs meget mere om pligtnumre, divisioner osv her.

Som noget nyt…

kan orkestre som ikke er eller tidligere har været medlem af DAO, få lov til at tilmelde sig koncertdivisionen. På den måde kan man få prøvet af, hvad DAO bl.a. kan tilbyde og hvad DM & koncertstævne er. Orkestre, der ønsker at stille op i koncertdivisionen uden medlemskab, tilmelder sig via info@daonet.dk senest 1. oktober, hvor deltagergebyret også betales. Følg vejledning vedr. betaling og indsendelse af partiturer i invitationen, som kan hentes her.

For god ordens skyld skal nævnes, at der ikke ydes rejserefusion for ikke-medlemsorkestre, og at spisebilletter til festen i første omgang sælges til medlemsorkestre, hvorefter evt overskydende billetter vil kunne købes af ikke-medlemmer.

Rigtig god sommer til jer alle.