fbpx
Close

Børn & Unge

Udover de faste tiltag som ungdomsharmoniorkesteret (DUHO) og ungdomsbrassbandet (DUBB) er DAO også involveret i arrangementer, begivenheder, koncerter og projekter over hele landet, som er til gavn for børn og unge.

Listen her er ikke fyldestgørende, og hvis du gerne vil have dit projekt med, så tøv ikke med at kontakte mig (Peter J. Lundorf)  – måske du kan bruge DAOs ressourcer og øvrige hjælp til at få din idé omsat til virkelighed?

 

Born To Play

Fundraising-koncert med Concord Brass Band & Lyngby-Taarbæk Brass Band begge under ledelse af Prof. Jesper Juul Windahl. Et fuldt koncertprogram komponeret af Jacob Vilhelm Larsen

PROGRAM:
13.00 – 15.00 – Event v/DAO, DKF, SBW og minikoncerter
15.00 – 17.00 – Born To Play Koncert med CBB & LTBB
Entrè 100 kr.

Overskuddet fra koncerten går til DAO projektet “Born To Play”. Støt via Mobilepay på: 50258810

“Børne Brass”

En lørdag i marts 2016 afholdte Messingudvikling Nord og BrassNord for første gang “Børne Brass” med stor succes med over 50 deltagere! I 2016 var det med en efterfølgende værkstedskoncert, og dette koncept udvides lidt: børnene mødes i marts eller april til en øvelørdag med en udvalgt dansk dirigent. Herefter mødes de igen den 21. maj og øver et koncertprogram med en instruktør/dirigent fra det legendariske engelske brassband “Fodens”. Børne Brass spiller derefter som åbning (ca. 20 min.) til søndagens Fodens-koncert. Der er ingen alderskrav, men sidste gang strakte alderen sig fra 11 år til 19 år.