fbpx
Close

5. august 2017

Mindeord for Jørgen Larsen


Den tidligere DAO-formand gennem mange, mange år, Jørgen Larsen, er mandag den 31. juli 2017 kl. 15.15 i en alder af 78 år og efter lang tids sygdom stille sovet ind. Han har længe trodset canceren, og lægerne tilskrev hans gode fysiske form, at han havde spillet tuba det meste af sit liv.

Han var en elskelig og hyggelig mand, der brændte for amatørmusikken. Han var at finde ved stævner og koncerter rundt om i landet, og han elskede stemningen, hvor der var musikere samlet. Jeg så ham sidste gang ved DM Brass i Svogerslev i november ’16, og da så han rigtig godt ud og var i højt humør.

Jeg havde den store fornøjelse at være i USA med ham i 1980 sammen med Herbert Møller, Henning Clausen og Ebba Hartmann, hvor han var med i ledelsen af DAO’s Ungdomsorkester, som det hed dengang. Det er en tur, jeg aldrig vil glemme, og det er i høj grad grundet Jørgen.

Lige som jeg sidder der rigtig mange blæsere rundt om i Danmark, der har haft fornøjelsen at være med i den tid, hvor alle kendte Jørgen Larsen fra Hornsyld.

Begravelsen foregår fra Nebsager kirke, tirsdag den 8. august kl. 13.00

Æret være Jørgens minde.

– Tove Leininger, formand for DAO