fbpx
Close

25. marts 2013

Bestyrelsen konstitueret

Bestyrelsen blev i går søndag konstitueret. Formanden, Ulrik Thomsen (Herlev Concert Band), var valgt direkte på repræsentantskabsmødet, men foruden ham valgte bestyrelsen at konstituere sig på følgende vis.

  • Næstformand: Tove Leininger (FDF Christianshavn Brass Band)
  • Kasserer: Peter Hansen (Lyngby-Taarbæk Brass Band)
  • Sekretær: Carina Tangsgaard (Aarhus Post-Orkester)
  • Menigt medlem: Martin Holst Christensen

Derudover hhv. Lone Sole Snitkjær Damm (Skanderborg Brass Band) og Martin Ørgård Hansen (Københavns Post-Orkester) som 1. og 2. suppleant.

Bestyrelsens første møde gik dels med konkrete opgaver, dels med de mere langsigtede ønsker for DAO – mange ideer er i støbeskeen, så vi i fællesskab med medlemmerne kan få udviklet forbundet. Vi glæder os til det kommende arbejde.