fbpx
Close

12. maj 2016

DAO har ansat ny generalsekretær

Efter kun et år på posten må DAO desværre sige farvel og tak til vores generalsekretær (GS), Marie Nørskov Bærentsen. Hun kom ind i en periode med mange udfordringer, og DAO var ikke kommet lige så elegant gennem perioden uden hendes hjælp. Især afviklingen af DM-Brass og Harmonifestival krævede en stor indsats fra hende. Marie har fået en fuldtidsstilling i “Foreningen Norden”, hvor hun hele tiden, sideløbende med stillingen som GS, har arbejdet. DAO ønsker Marie al mulig held og lykke fremover.

 

DAOs nye generalsekretær er Peter Jessen Lundorf, der er tiltrådt pr. 1. maj 2016. Peter har en baggrund som musiker – uddannet på klassisk trombone – samt som maskiningeniør. Han har gennem mange år som amatørmusiker stor erfaring med brass bands, harmoniorkestre og amatørmusik generelt. I øjeblikket er han freelancemusiker og spiller i bl.a. symfoniorkestre samt militærorkestre over hele landet.

Peter er vokset op i Hjørring og Thisted, har studeret i Århus og København og er nu bosat med familien i Holte nord for København.

Peter siger selv om stillingen som GS: ”Jeg er meget glad og stolt over at få muligheden for at kunne præge og forhåbentlig løfte DAO i en positiv retning, hvor der lægges vægt på grundlæggende at have et velfungerende og professionelt kørende sekretariat samt ikke mindst tilfredse medlemmer! DAO skal også fremover være et bærende element for de mange ideer og projekter, som medlemmerne ligger inde med. Et godt fundament er essentielt for at kunne komme videre i en tid, hvor medlemstallet over en længere periode desværre har været faldende – det skal der ændres på!”.

 

Peter Jessen Lundorf kan træffes på tlf. 24896510 eller mail info@daonet.dk