fbpx
Close

16. august 2016

DM Brass 2016 – på Lynghøjskolen i Svogerslev!

DAO afholder årligt DM for brassbands, og i 2016 bliver rammerne sat i weekenden den 4.-5. november i Svogerlev – nærmere bestemt i teatersalen på Lynghøjskolen. Dette er en ændring i forhold til de oprindelige planer om at afholde DM på Skt. Annæ Gymnasium i Valby! Grunden er simpel – DAOs økonomi rækker desværre ikke til de dyrere lokaler på Skt. Annæ. Lynghøjskolen kan dog byde på en stemningsfyldt teatersal og gode områder på skolen, hvor de sociale takter kan folde sig ud, og det gæstfrie Svogerslev Brass Band er de lokale arrangører af stævnet, så DAOs bestyrelse er sikker på, at alle deltagere vil få en god oplevelse. DAOs bestyrelse beklager de gener, der evt. måtte opstå i forbindelse med ændringerne.

DAO er meget glad for at kunne byde velkommen til hele 20 orkestre i de fire konkurrencedivisioner, og tilmeldingsfristen til koncertdivisionen er ikke før den 1. oktober, så interesserede orkestre kan nå det endnu!

DM er således et arrangement, der både henvender sig til konkurrencefolket samt de, som mere har lyst til at komme og vise deres kunnen frem i mere afslappede rammer i koncertdivisionen. Fælles for alle orkestre er, at man får bedømmernes kommentarer med hjem, så øveforløbet fremover kan tilpasses de ”huller” der end måtte være i fremførelsen – både i forhold til det musikalske og tekniske niveau.

DAO ønsker fremover, at flere orkestre deltager ved DM, og det er derfor meget glædeligt, at der er et stigende antal garderorkestre med i år. DM skal ses som et arrangement for alle DAOs medlemmer på alle niveauer og ved fx at lytte til de andres musikalske fremførelser, bliver man nemmere selv inspireret til at gøre tingene bedre eller måske bare på en anden måde, end man plejer.

Så hvis det begynder at boble i dit orkestre med lyst til at spille med til DM, så læs mere om reglerne her på hjemmesiden eller tag direkte kontakt med DAOs generalsekretær Peter Jessen Lundorf på info@daonet.dk eller tlf. 24896510.