fbpx
Close

20. februar 2017

Vesterlund orkesterstævne for unge og gamle i sommerferien

VESTERLUND – MØDESTEDET FOR UNGE ORKESTERMUSIKERE
På Vesterlund mærker du suset! Her oplever du – måske for første gang – magien ved at spille i orkester. Du spiller fantastisk musik og møder nye musikalske venner fra hele landet.

 

Vesterlund finder sted i perioden d. 25. juni – 1. juli 2017 – Musikstævnet bliver videreført af de tre organisationer, DAO, DAOS og Musik & Ungdom.

 

HVAD ER VESTERLUND
På Vesterlund skabes et musikalsk frirum. Deltagerne får mulighed for at dele deres spilleglæde med andre musikglade unge. Man bliver hurtigt en del af et musikalsk fællesskab, og det binder deltagerne sammen på tværs af hele landet.

Formålet er både at udvikle det tekniske niveau og den musikalske horisont, samt at skabe rammerne for de enestående sociale relationer, der knyttes på kurset.

På Vesterlund er det de 15 kvalificerede instruktører, der former og driver kurset. De kender miljøet og sikrer, at deltagere på alle niveauer kommer hjem med fornyet spilleglæde og energi til at fortsætte deres liv i musikken.

Alle i alderen 13-20 år, som har lyst til at prøve kræfter med strygeorkester, symfoniorkester, harmoniorkester og/eller bigband er velkomne.

 

Læs mere om Vesterlund og tilmeld dig på www.vesterlundmusik.dk