fbpx
Close

7. august 2018

Cafémøder med DAO-formanden og generalsekretæren

Nu er det tid til cafémøder med DAO’s ledelse. Hvis du eller dit orkester gerne vil præge DAO’s udvikling, eller vil have svar på nogle udfordringer – så er chancen for at få os i tale lige om hjørnet.

Vil I vide mere om de spændende aftaler om DM Brass og Koncertstævne (i Musikhuset Aarhus) eller Harmonifestival og DM (i DR Koncerthuset)?
Er I interesserede i at høre om DAO’s rolle i Nordisk Musikunion, det europæisk brassbandsselskab eller foreningen for europæiske harmoniorkesterkonkurrencer? Eller er I mere interesserede i DAO’s samarbejde med de øvrige amatørmusikorganisationer?

Vi kommer til Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland d. 8. september, og så besøger vi Region Hovedstaden og Region Sjælland den følgende tirsdag, d. 11. september. Se nærmere info om adresser på de enkelte opslag.

Skriv også gerne til os på info@daonet.dk, hvis der er noget vi skal forberede til møderne, eller hvis der er noget I vil tale med os om i øvrigt.