fbpx
Close

14. september 2018

Rabat til DAO’s medlemmer fra Livgardens Musikkorps

 

Fredag den 28. september kl. 19.30 i Stærekassen på Kgs. Nytorv i København tager Den Kongelige Livgardes Musikkorps  sammen med dirigenten Giordano Bellincampi livtag med nogle af de største klassiske værker for harmoniorkester. Således bliver der lejlighed til at høre værker af Aaron Copland, Paul Hindemith og Morton Gould, som ellers meget sjældent bliver opført i Danmark. Ved den samme koncert får musikkorpset besøg af pianisten Katrine Gislinge, der vil være solist i George Gershwins mesterværk: ”Rhapsody in Blue”.

Igen tilbyder Livgardens Musikkorps rabat til DAO’s medlemmer. Man skal blot benytte rabatkoden DAO, når man køber billetten, så får man reduceret prisen betragteligt.

Link til koncerten

Billetter købes her