fbpx
Close

31. januar 2019

Er det blevet dyrt at spille i jeres orkester?

Vi har modtaget det følgende fra Dansk Oplysnings Forbund:

Er det blevet dyrt at spille i jeres orkester?

Véd du, at jeres orkester kan fungere som et hold i en aftenskole? På den måde kan det ofte blive billigere for den enkelte deltager i orkestret – og der er mange andre fordele.

Hvis I er tilknyttet en aftenskole, som er medlem af DOF, Dansk Oplysnings Forbund, kan jeres orkester søge både vores Musikpulje og vores nye lokalforeningspulje, jeres dirigent bliver omfattet af vores kollektive ansvarsforsikring, han eller hun kan få et solidt økonomisk tilskud til egen efteruddannelse – og der er sådan set meget mere …

I vores medlemsskoler – 260 aftenskoler – er der rigtig mange kor og orkestre, og de fleste er på samme tid både et hold i aftenskolen og har egen bestyrelse, hjemmeside osv. Altså både en base for det administrative og for synlighed – og samtidig bevarer I selvbestemmelsen over orkestrets indre liv, brand, repertoirevalg osv.

Jeres orkester kan også vælge at danne egen aftenskole. Det hjælper vi jer gerne med at få overblik over, og vi er i det hele taget parat til at assistere jer med råd & dåd, hvis I vil have mere at vide om jeres muligheder.

Hvem er DOF? DOF (Dansk Oplysnings Forbund) er landsorganisation for 260 selvstændige aftenskoler over hele landet. Vi er en partipolitisk uafhængig landsorganisation, den eneste i landet, og det vil sige, at vi helt og aldeles er medlemmernes forbund, uanset deres politiske overbevisning.

Vi har i DOF et stærkt fokus på vores allesammens kulturliv og ikke mindst amatørmusiklivet – og musik- og kulturområdet har derfor sin egen fagkonsulent, som I kan søge råd og vejledning hos.

Kontakt – Hvis du er blevet nysgerrig og gerne vil vide mere, så læs mere og få kontakt til DOF’s musik- og kulturkonsulent, Pernille Marstrand her.