fbpx
Close

20. oktober 2019

Blæserorkestrenes Dag 2020

Sæt allerede nu lørdag d. 13. juni 2020 af til Blæserorkestrenes Dag. I alle 5 regioner af Danmark er der (forhåbentlig) fuldt knald på sommersolen, når dagen løber af stablen. I 2020 er der en særlig chance for lokal omtale, fordi DAO’s orkestre på denne dag kan være med til at fejre 100-året for Genforeningen. Vi regner med store koncerter i København, Næstved, Aarhus, Aalborg og selvfølgelig Sønderjylland.


I lighed med ved Blæserorkestrenes Dag 2019 vil der komme et værk ud til fælles glæde: Komponisten Bo Gunge er ved at skrive en opera om Genforeningen, som hedder ”Grænsemageren”. Vi har fået lov til at få et medley af de mest ørehængende melodier til at spille som fællesnummer på Blæserorkestrenes Dag, som er umiddelbart inden urpremieren på operaen! Læs om ”Grænsemageren” på http://operapaagraensen.dk/graensemageren/

Mere om det alt sammen senere, men sæt allerede nu d. 13. juni 2020 af!