fbpx
Close

20. oktober 2019

DM Brass og Koncertstævne 2019

Vi er glade for at kunne prale med den store opbakning, vi har fra vores medlemsorkestre til de konkurrencestævner, vi afholder – og ikke mindst i år, hvor vi prøver at fordele transportudgifterne endnu mere jævnt end nogensinde før.
Det er anden gang i træk, at vi afholder DM Brass og Koncertstævne i Musikhuset Aarhus, og det gør det jo dejlig nemt at deltage for de samme orkestre som sidste år – og tilsvarende ulige dyrt for orkestre, der bor langt væk. Derfor har vi (med god og ihærdig hjælp fra deltagerne) fået strikket en ordning sammen, som fordeler transportudgiften nogenlunde ligeligt, med skyldig hensyntagen til færge-/broudgifter, tog/bus/privatbiler og ekstraplads til tubaer. Det er et puslespil, men vi tror, vi er landet på en model, der vil holde i mange år.

Det giver plads til at fokusere på musikken! Det er spændende værker, vi skal høre i år. Langt de fleste orkestre har sendt udførlige beskrivelser af musikken, som kan læses på http://dmbrass.dk Det kan være, at man kan bruge lejligheden til at få ny inspiration til repertoire?