fbpx
Close

23. oktober 2020

DM 2020 er AFLYST

Med de sidste udmeldinger fra regeringen om nye tiltag mod corona-smitte frem til d. 22. november, har vi ikke set anden udvej end at AFLYSE det kommende DM for brassbands.

Vi ved, deltager-orkestrene har lagt meget arbejde i forberedelserne til DM, og vi er rent ud sagt temmelig ærgerlige over dette benspænd. Men det er på den anden side så klar tale, at det ikke har levnet tvivl hos os.Gennem hele efteråret har vi oplevet bandene være omstillingsparate og fleksible, når vi kom med nye tiltag til at sikre en smittefri gennemførelse af DM. Det skal I have stor tak for.

Denne aflysning falder ind under force majeure-klausulen i tilmeldingen. Det indbetalte depositum kan vi ikke refundere, da vi med en aflysning så sent har en hel del udgifter med DM. Men vi vil absolut bede jer om at LADE VÆRE med at indbetale den opkrævning, vi har sendt ud for nylig (med betalingsfrist d. 1. november).

Der kommer utvivlsomt til at være nogle hængepartier (tilbagelevering af de indsendte partiturer o. m. a.) – det samler vi op på i den kommende tid. Men nu har I altså hermed fået beskeden.