fbpx
Close

21. november 2020

Corona- og KODA-webinar

DAO’s bestyrelse har netop indbudt alle DAO’s medlemsorkestre til webinar lørdag d. 28.11.2020 kl. 10.00-11.00 med to punkter på dagsordenen:

• Corona-retningslinjerne – hvad må vi, og hvad må vi ikke for tiden? Man kan se de overordnede retningslinjer for DAO’s orkestre på daonet.dk, men hvad betyder det for det enkelte orkester? Jonas Viggo Pedersen, DAO’s generalsekretær, fremlægger reglerne og viser, hvad der er af belæg for dem, og derefter er der åbent for spørgsmål.

• KODA-aftalen for DAO’s medlemsorkestre – der er kommet pres på streamingen af koncerter med de nyeste tiltag fra myndighederne. Hvad må vi, og hvad skal vi passe på, indenfor den KODA-aftale, vi er omfattet af? Vi arbejder på at få en repræsentant for KODA med, og ellers fremlægger vi aftalens indhold selv.

Webinaret er kun åbent (og gratis) for DAO-medlemmer.

Invitationen er sendt til alle enkeltmedlemmernes og medlemsorkestrenes kontaktadresser.