fbpx
Close

21. december 2020

Blæserorkestrenes Dag 2021

DAO arrangerer hvert år en Blæserorkestrenes Dag, hvor DAO’s medlemsorkestre mødes 5-6 steder i landet på samme dag og holder friluftskoncert, det ene orkester efter det andet, på en fælles scene. Der er ingen konkurrence, ingen bedømmelse og ingen præmier – kun festlig optræden og munter mulighed for at høre hinanden spille.

Men vi er godt klar over, at genåbningen af Danmark skubber en masse udskudte arrangementer foran sig – og at det sædvanlige tidspunkt i begyndelsen af juni er ramt af alle mulige benspænd. Derfor prøver vi at lægge Blæserorkestrenes Dag i slutningen af august i stedet – sidste lørdag i august bliver en friluftskoncert-festdag i hele Danmark.

Vi arbejder på at kunne mødes i alle fem regioner, og endda 2 steder i Region Syddanmark, (Odense og Esbjerg). Og vi håber, at alle DAO’s medlemsorkestre har lyst til at deltage i 2021 efter alle de aflyste arrangementer i 2020.

Nærmere detaljer om hvor og hvornår kommer ud senere. Men reserver allerede nu datoen, 28. august 2021!