fbpx
Close

16. januar 2021

DANSK-TYSK messingblæser akademi 25.-31. juli 2021

Har du lyst til en vidunderlig uge i Sønderjylland med kammermusik og sammenspil med ligesindede, der ligesom du brænder for messingmusik? Har du lyst til at forbedre dine instrumentale færdigheder og få undervisning af kendte musikere fra Danmark og Tyskland? Så er du kommet til det rette kursus!

På Dansk-Tysk Messingblæserakademi møder du en lærerstab bestående af topprofessionelle messingblæsere, der sikrer dig, at du går hjem med mere, end du kom med. En uge hvor du får både solo- og gruppeundervisning og masser af kammermusik i større eller mindre ensembler. En uge, der både udvikler dit talent og samtidig giver dig en fantastisk oplevelse.

Du bor på Gråsten Landbrugsskole og kan se frem til en uge fuld af musik, aktiviteter og hyggelig stemning.

Har vi vækket din interesse?

Har vi vækket din interesse? Læs mere på https://www.landesmusikrat-sh.de/brass-crossing-borders.html

Hent tilmeldingsblanketten her: Tilmelding Brass Crossing Borders

Målgruppe:

Øvede amatører, konservatoriestuderendende, MGK-elever eller ambitiøse interesserede instrumentalister som spiller horn, basun, trompet, kornet eller tuba.

Pris:

350€. Prisen er inklusiv kost og logi.