fbpx
Close

2. februar 2021

Søndagscafeer

Svært ved at få tiden til at gå??

DAO har sammensat et lille katalog af SØNDAGS-Cafeer, så du kan få tanket lidt op på din mentale energi og få givet din motivation og spilleglæde et ordentligt spark.

Søndagscafe nr. 1 – Søndag d. 7. februar, kl. 19-20 på zoom

“De engelske bands” – mød STIG MÆRSK

I Danmark har vi altid set op til de engelske bands. Og med god grund. Men hvad er det de gør, som gør dem til noget helt særligt? Hvordan er kulturen og hvordan arbejder de? Stig har bosat sig i England og har fingeren på pulsen.

Søndagscafe nr. 2 – Søndag d. 14. februar, kl. 19-20 på zoom

“Brass Bands – fra dengang til nu” – mød ERIK KJÆR

Erik Kjær, tidligere medlem af DAO’s musikudvalg, euphoniumspiller i Skanderborg Brass Bands og mangeårig dirigent i diverse jyske brass bands fortæller om brass band historien fra den spæde start i England og frem til idag, hvor man finder brass bands i en lang række lande i verden. Hør om spændende personer og udviklingen i repertoire – altsammen krydret med anekdoter, billeder og selvfølgelig brass band musik.

Søndagscafe nr. 3 – Søndag d. 21. februar, kl. 19-20 på zoom

“At holde sig i form under nedlukning” – mød JESPER JUUL

Vi savner være bands, vi savner at spille og vi har svært ved at finde motivationen til at holde os i form. Professor Jesper Juul guider deltagerne igennem en times effektiv messing-workout og holder os igang. ALLE kan deltage, så støv instrumentet af og kom med.

Søndagscafe nr. 4 – Søndag d. 28. februar, kl. 19-20 på zoom

“ DAOs ungdomsorkestre “ – Mød lederne og nogle gamle medlemmer

DAO har to talentudviklingsorkestre for de unge, DAOs Ungdoms Brass Band (DUBB) og DAOs Ungdoms Harmoniorkester (DUHO). Her kan man søge ekstra udfordring og få fantastiske oplevelser.
Men hvordan kommer man med?
Hvor samles de henne og hvor tit?
Er det dyrt?
Få svar på ALLE dine spørgsmål. Dette møde henvender sig specielt til de 15-20 årige, men orkesterledere og andre interesserede er selvfølgelig også velkomne

Søndagscafe nr. 5 – Søndag d. 14. marts, kl. 19-20 på zoom

Fondssøgning – og andre veje til midler

Dette arrangement er kun for medlemmer af DAO!Kunne dit orkester godt bruge lidt hjælp og inspiration til fondssøgning og lidt flere penge i kassen?
Denne søndagscafe henvender sig til bestyrelsesmedlemmer og alle andre, der gerne vil inspireres og måske få lidt ideer, tips og tricks til den økonomiske side af det at drive et band.
Dorthe Pieper, formand i Hinnerup Garden og formuerådgiver i Sparekassen Kronjylland, har mange års erfaring og succes med at skaffe penge til huse – en erfaring hun heldigvis gerne deler med os andre.
NB: Også info om Covid-19-puljerne, som har ansøgningsfrist dagen efter Søndagscafeen.
Tilmelding til info@daonet.dk hvorfra du modtager mødelink et par dage før.

Søndagscafe nr. 6 – Søndag d. 21. marts, kl. 19-20 på zoom

Medlem af DAO? Hvad får man ud af det?

Nogle blæserorkestre er medlemmer af DAO, andre er ikke endnu. Hvad får man ud af medlemskabet? DAO’s formand, Tove Leininger, og generalsekretær, Jonas Viggo Pedersen, fortæller i detaljer om medlemsfordele og goder.

Tilmelding til online-mødet via info@daonet.dk – link udsendes et par dage før mødet.
NB: ÅBEN CAFE, også for IKKE-DAO-medlemmer.

Har du spørgsmål til en eller flere af oplægsholderne, så send dem til info@daonet.dk, så de kan nå at tage dit spørgsmål med.

Alle medlemmer af DAO orkestre kan deltage. Du skal bare vælge den begivenhed du vil med til, og så sende besked (med angivelse af, hvilket orkester, du spiller i) til info@daonet.dk, så modtager du mødelink på mail.

Husk at skrive hvilken søndag du ønsker (man må gerne vælge ALLE).