fbpx
Close

20. april 2021

Brassbandslinjen på Manger Folkehøgskule

Vi har modtaget et fantastisk tilbud:

“Brassbandslinjen på Manger Folkehøgskule var 40 år gammel i 2020. I årenes løb har skolen haft mange studerende fra de nordiske lande, især fra Danmark.

I anledning af brassbandlinjens 40 års jubilæum ønsker skolen at udvide det nordiske samarbejde. For skoleårene 2019-2020 og 2020-2021 vil vi derfor tilbyde en meget diskonteret skoleplads til en studerende fra hver af de nordiske lande, dog TRE fra Danmark. Prisen for disse 40 års jubilæums-skolepladser er sat til NOK 59.000,-. Dette repræsenterer en rabat på 50 % af den almindelige pris.

På brassbandlinjen har vi elevpladser på følgende instrument: kornet, trompet, horn, baritone, euphonium, tenortrombone, bastrombone, tuba og percussion. Det er også muligt at studere dirigering og komposisjon.

Vi har også andre linjer ved skolen: Musikproduktion, Artist og låtskriver, Band:scene og studio, Hiphop, Musikk og helse.
På disse linjer har vi elevpladser på vokal og bandinstrumenter.

Ansøgningsskemaet findes på dette link:  https://www.folkehogskole.no/index.php?page_id=80&skole_id=34
Man ansøger via det almindelige ansøgningsskema og markerer ansøgningen med “Nordisk ansøger – jubilæum”.

Lidt om Brassbandlinjen på Manger folkehøgskule

Som den eneste höjskole i de nordiske lande kan Manger folkehøgskule tilbyde et år på brassbandslinje. Her kan du dyrke, studere og ikke mindst nyde din hobby i løbet af et skoleår. Manger er beliggende lige i hjertet af brassband-Norge med elitekorps som Eikanger Bjørsvik og Manger musikklag lige rundt om hjørnet. Derudover vil du finde en række andre korps på forskellige niveauer, mindre end en time væk.
I løbet af skoleåret deltager brassbandet i forskellige koncerter sammen med lokale korps, vi rejser på ture, og skolen har også sin egen julekonsert og selvfølgelig slutkonserten.

Besætningen af ​​brassbandet ruller, det vil sige, at ingen spiller i en fast position hele skoleåret. I stedet har man 4 – 5 forskellige besætninger, så de studerende får variation og mulighed for at prøve de forskellige stemmer på deres instrument. Der er også timer i ensemblespil og fælles lektioner for de forskellige instrumentgrupper.

Hver uge har man også mulighed for at spille med skolens akkompagnatør. Her kan du prøve solo stykker i samspil med pianisten. I løbet af skoleåret får du minst 20 enkelt timer med en topkvalificeret instrumentlærer.

På Manger møder du ligesindede unge på alle niveauer. Nogle vil gå videre til højere musikuddannelse, mens andre ønsker at have musiken som en givende hobby. Skolen har meget velkvalificerede lærere og og besøges hvert år af spændende gæstelærere af internationalt format.

Du kan læse mere om Manger folkehøgskule sin brassbandlinje på www.manger.fhs.no

Du er velkommen til at kontakte os via e-mail eller telefon.”