fbpx
Close

21. november 2021

Concord Brass Band vandt DM 2021

DM Brass og Koncertstævne 2021 er nu vel overstået, og al frygt for niveauet efter nedlukningerne er gjort til skamme. 18 orkestre spillede al skam af banen og viste tilsammen højere niveau end nogensinde før.

Danmarksmestre er igen Concord Brass Band, og vi siger et stort TILLYKKE med titlen, som giver ret til at repræsentere de danske brassbands til Europamesterskabet for brassbands 2022 i Birmingham.

Concord Brass Band – Danmarksmester 2021

For første gang blev DM Brass og Koncertstævne streamet af BrassPass.tv – og vi var glade for at streamingen blev krydret med interviews, baggrundsstof, sidehistorier og så videre, og at billede og lyd i hidtil uset grad blev formidlet på musikkens præmisser. Gå til brasspass.tv for at se optagelserne fra DM Brass og Koncertstævne 2021 – og få et væld af andre konkurrencer med i prisen!

Dommere til DM Brass og Koncertstævne 2021 var Jonathan Bates, Florent Didier, Stig Mærsk, Frode Rydland og Michael Aaberg Thomsen – og de var alle imponerede over det høje niveau. Jonathan Bates udtrykte, at de engelske brassbands skal til at tage sig i agt for den udvikling, der ses i de kontinentale brassband-miljøer.

Tak til alle deltagere og til de mange frivillige, der har lagt store kræfter og tid i afvikling og gennemførelse af DM Brass og Koncertstævne 2021!