fbpx
Close

28. september 2022

Går du med kunstneriske ambitioner?

Og er du mellem 13 og 17 år?

Så kan du søge et Drømmestipendie på 10.000 kroner i Kunstfonden

En af dem, som tidligere har fået et Drømmestipendie, er Valdemar. Han brugte stipendiet til et mentorforløb med cellisten Tobias van der Pals.

Forløbet har givet ham viden og forbedrede teknikker:

”Forløbet har forbedret min klang, hvordan jeg spiller på celloen, og hvordan jeg selv skal være mere aktiv lyttende, når jeg spiller. På et teknisk niveau har det hjulpet mig med at fylde rummet, få en bedre klang og spille med stor selvtillid.”

Du kan søge Drømmestipendie inden for mange forskellige kunstarter og formål. Du kan eksempelvis tage på studietur, kursus eller få et mentorforløb, ligesom 17-årige Eva fik med forfatteren Louise Juhl Dalsgaard. Og det har været bedre, end hun havde forventet.

”Da vi startede på projektet, havde jeg ikke turdet håbe, hvor godt det ville blive. Louise Juhl Dalsgaard er en fantastisk dygtig forfatter, og vi kom helt vildt godt ud af det med hinanden. Jeg tror ikke der kunne have været et bedre match. Hun inspirerede mig rigtig meget, og jeg er så taknemmelig for, de ting hun lærte mig.”

Brænder du for arkitektur, billedkunst, film, kunsthåndværk, design, litteratur, musik, scenekunsteller tværgående og nye kunstformer? Så tag en snak med din underviser om mulighederne foret Drømmestipendie. Man kan søge frem til den 28. oktober 2022

Læs mere her: www.kunst.dk/droemmestipendier

Gør dine kunstneriske drømme til virkelighed.