fbpx
Close

7. oktober 2022

Mindre besvær i banken for foreninger?

Dagen før valget blev udskrevet, skete der noget, som kan få større betydning for foreningslivet i Danmark end resultatet den 1. november. Jeg skriver med vilje ”kan”, for der følger ingen garanti med Finanstilsynets nye vejledning om bankernes kontrol med deres foreningskunder.

Vejledningen kan gøre det nemmere for de fleste foreninger at oprette en konto, skifte kasserer eller ændre andet i samarbejdet med banken. Men det er helt op til den enkelte bank. Vejledningen fortæller, at bankerne kan behandle foreninger som lavrisikokunder, og at de kan nøjes med forholdsvis få oplysninger og dokumentation fra lavrisiko-foreningerne.

Det kan du læse mere om her: https://dfs.dk/nyheder/nyheder/nu-kan-det-blive-lettere-i-banken/