fbpx
Close

26. marts 2023

Nyt æresmedlem

Ved åbningen af DAO’s jubilæumssæson d. 25. marts 2023 i Rødovre Kulturhus “Viften” udnævnte vores formand, Tove Leininger, et nyt æresmedlem af DAO! Et uddrag af talen ses her:
“Hans indsats har været en fast bestanddel af DAO’s landsdækkende aktiviteter, regionalstævner, harmonifestival, DM Brass, DM for harmoniorkestre, koncerter med DUBB og DUHO osv. – og han har også medvirket aktivt i forbindelse med et utal af orkesterkoncerter.

Hans hjerte banker for amatørmusikken, men hele tiden med en sikker sans for den ambitiøse vilje til at yde det bedste. Det kendetegner hans eget virke, at han nu efter mange år som professionel bliver ved med at møde op, nu uden honorarer eller dikkedarer.

Det er kendt i vide kredse, at en flaske rødvin og en transportgodtgørelse fra Jægerspris kan lokke ham af huse, næsten uanset hvilken koncert der er tale om. Og nu kan det nærmest ikke indkredses mere – der er selvfølgelig tale om ham, der troligt tropper op og optager vores koncerter i virkeligt høj kvalitet (nogen vil endda sige nådesløst nøjagtig!), og som har gjort det i en menneskealder.

Bent Hulsrøj er udnævnt til livsvarigt æresmedlem af DAO!