fbpx
Close

26. maj 2023

Dansk-Tysk Messingblæser-akademi 2023

Dansk-Tysk Messingblæser-akademi på Gråsten Landbrugsskole har eksisteret i mange år, og det har været en god blanding af brass-nørderi og kulturel udveksling i grænselandet. Men efter pandemiårene har vi ønsket at ændre lidt på konceptet, og sætte mere fokus på eksisterende messingensembler. Fra 2024 bliver det en uges kursus for kvartetter, kvintetter osv. sideløbende med masterclasses for både ambitiøse amatørmusikere og musikstuderende næsten-professionelle.

I år præsenterer vi dette nye koncept ved en enkelt dags brass-workshop, d. 26. august i både Odense og Lübeck. Deadline for tilmelding (både ensembler og enkeltpersoner) er d. 18. juni, via  https://www.landesmusikrat-sh.de/news-details/We-re-back hvor man også kan se mere information.