fbpx
Close

12. december 2023

DAO afholder Øst-Vest-Stævner 16. marts 2024

Traditionen tro afholder Dansk Amatør-Orkesterforbund (DAO) HarmoniFestival på dette tidspunkt hvert år. I ulige år er det et nationalt sammenspilsstævne og DM, og i lige år er det to samtidige stævner – et øst for Storebælt og et i vest.

Til stævnerne inviteres også DAO’s brassbands, Dansk Amatør Orkester Samvirke, DAOS’, træ- og messingblæsere, Landsgarderforeningen, LGF, Musikskolerne i Danmark samt Musik & Ungdom. For alle gælder, at instrumenterne skal passe ind i harmoniorkesterbesætningen.

Formålet med stævnerne er, at DAO’s harmoniorkestre skal
have et uformelt sted at mødes, at spille med hinanden og at lære
hinanden at kende som ressource og som gensidig inspiration. Der spilles musik på to niveauer begge steder, musik af sværhedsgrad 3-4,5.

  • Stævnet i vest afholdes på Kolding Musikskole og dirigenterne er Anne Cathrine Kielland Lund og Jonas Viggo Pedersen.
  • Stævnet i øst afholdes på Lynghøjskolen i Svogerslev. Her dirigeres orkestrene af Pål Soknes og Susanne Vibæk Svanekier.

Invitationen er lige på trapperne – sæt allerede nu kryds i kalenderen og hold godt øje med vores opslag på daonet.dk og på facebook, hvor vi lægger links op og offentliggør repertoire og meget mere i løbet af de næste par uger.