fbpx
Close

28. december 2023

Invitationen til Øst-Vest stævnerne 16. marts 2024 er klar.

Så er vi klar med invitationen til forårets Øst-Vest-stævner for alle der spiller et instrument, der passer ind i harmoniorkesterbesætningen.

Øst-Vest-stævnerne er en sammenspilsdag som afvikles samtidig i Øst og i Vest, og der er lagt op til en festlig dag med masser af god musik. Deltagerne inddeles i 2 orkestre hvert sted, så alle kan finde en sværhedsgrad, der passer.

I Vest afholdes stævnet i Kolding og dirigenterne her er Jonas Viggo Pedersen og Anne Cathrine Kielland Lund. I Øst mødes orkestrene i Svogerslev og her dirigeres de af Pål Soknes og Susanne Vibæk Svanekier. Superdygtige og kompetente dirigenter, som kan lede alle sikkert igennem en dag fyldt med god musik og gensyn med gamle venner.

En dejlig dag afsluttes med fællesspisning og hygge. Invitationen findes HER og der er mulighed for at tilmelde sig enten som enkeltperson eller igennem sit medlemsorkester. Tilmeldingsfristen er d. 1. marts 2024.