fbpx
Close

13. februar 2024

Vesterlund Musikkursus 2024

På Vesterlund mærker du suset! Her oplever du – måske for første gang – magien ved at spille i orkester. Du spiller fantastisk musik i en hel uge på Vesterlund Efterskole og møder nye musikalske venner fra hele landet.

Kan jeg være med?

Alle i alderen 13-21 år, som har lyst til at prøve kræfter med strygeorkester, symfoniorkester, harmoniorkester og/eller bigband er velkomne.

Der er ingen krav til, hvor længe du har spillet, for at kunne være med på Vesterlund Musikkursus. Der er plads til mange forskellige niveauer på kurset, men for at du kan få det bedste og sjoveste kursus, er det vigtigt at du:

  • kan læse noder
  • har prøvet at spille i orkester før
  • ved hvordan man holder sin egen stemme i orkester
  • ved hvordan man følger en dirigent

Tilmelding 2024:

Tilmeldingen til Vesterlund Musikkursus åbner 2. januar kl. 08:00. Der er begrænset antal pladser i alle instrumentgrupper, som bliver fordelt efter først-til-mølle-princippet. Bliver din gruppe fyldt op, er der mulighed for at komme på venteliste. Tilmeldingen lukker 1. maj 2024.

Pris:

3.800 kr. pr. deltager.
OBS! Som noget nyt er det i 2024 muligt at ansøge om fem legater på hver 2.000 kr doneret af DAO og DAOS. Legaterne vil blive uddelt efter vurdering baseret på en række kriterier.