fbpx
Close

Born To Play

Born To Play er et projekt under DAO med henblik på at indsamle midler til opstart af et til flere fritids-skoleorkestre i Danmark. Projektet har til formål at motivere og hive fat i rødderne i dansk amatørblæserkultur, så flere børn og unge kan begynde at spille musik sammen.

Born To Play er startet af idémanden Jacob Vilhelm Larsen, der efter at have været i Norge i flere år er vendt tilbage til Danmark med masser af idéer til, hvordan amatørmusikkulturen kan løfte sig.

Fundraisingsdelen er mundet ud i en stor EVENT og koncert lørdag den 25. februar i Kedelhallen på Frederiksberg (Kbh) med Concord og Lyngby Taarbæk Brass Band – begge under ledelse af Prof. Jesper Juul Windahl. Vigtigst af alt vil der i foråret 2017 starte et skoleorkester op i Svogerslev ved Roskilde med børn og unge – drevet af amatører og frivillige – på baggrund af de indsamlede midler samt ikke mindst en sponsorstøtte fra Scandinavian Brass and Woodwind på hele 10.000 kr. til køb af grej.

Ønsket er, at BTP skal gentages i 2018 med fokus på harmoniorkestre, så der forhåbentlig kan startes et orkester op med unge mennesker et sted i DK. Hvis du går med tanker om et lignende projekt, er det derfor en unik mulighed for dig for at føre det ud i livet. BTP konceptet kan frit anvendes i samarbejde med DAO og Jacob Vilhelm Larsen – du kan tage bolden op!

Se mere på:
www.facebook.com/borntoplaydk/