fbpx
Close

DM Brass & Koncertstævne 2017 – Infobrev #2

Her er infobrev nr. 2 med nogle få, men vigtige oplysninger.

  • Spillerækkefølge og tidsplan
  • Overnatning
  • Opstillingsplaner og programnoter (opfølgning)

Der har i fredags været lodtrækning om spillerækkefølgen, og den fremgår nu af den vedlagte liste. Der er sat klokkeslæt på – men vær opmærksom på, at der også skal afsættes tid til udpakning og opvarmning.
NB: I er velkomne til at bytte indbyrdes indenfor hver division, (for 1. division: pligtnumrene SKAL afvikles fredag, og selvvalgt tilsvarende lørdag). Hvis I bytter, SKAL vi have det at vide (fra begge involverede orkestre)senest d. 21. oktober.

Hvad angår overnatning på Skanderborg Gymnasium mellem fredag og lørdag, så kan vi tilbyde jer dette:
For kr. 20,- pr. person kan man få lov til at overnatte på gymnasiet, formentlig i de klasseværelser, som hvert orkester også får tildelt til instrumentopbevaring, udpakning mv. Der vil således ikke blive delt op i herre-/dame-sovesale.
Man skal medbringe liggeunderlag og soveposer.
Der er gode bademulighed i hallen få m fra gymnasiet.
Der vil blive serveret morgenmad lørdag morgen i caféområdet på gymnasiet. Prisen for dette er ikke endeligt fastsat, da den afhænger meget af antallet af tilmeldte til morgenmad.
Tilmelding til overnatning m/u morgenmad skal indsendes senest d. 21. oktober.

I skal (næsten) alle have tak for de tilsendte programnoter, billeder og opstillingsplaner. Kun ganske få orkestre er kommet bagud med dette. Disse har fået særskilt besked. Men et lille hjertesuk: Er I søde at tjekke efter, om I har fået skrevet orkesternavne på opstillingsplanerne? Det skal stå både i filnavnet og på selve tegningen, og det gælder såvel orkesteropstillingen som slagtøjsplanen. Ellers kan der så let opstå forvirring i afviklingen – hjælp os til at gennemføre et smidigt og behageligt DM!

Opsummering: Send os (inden d. 21. oktober) en mail med følgende indhold

  • Antal overnattende fre-lør på Skanderborg Gymnasium (á kr. 20,-)
  • Antal til morgenmad i forbindelse med overnatningen
  • angivelse af, om I har byttet spilletidspunkt med et andet orkester.