fbpx
Close

DM eller hvad? Stormøde for harmoniorkestrene

Tid og sted: søn 7. mar 2021 kl. 13:30,

Vi har gennem mange år arrangeret DM for harmoniorkestre med lidt skiftende intervaller, og under lidt skiftende former. Og i de seneste omgange har det været sværere at ramme noget, orkestrene har haft lyst til at deltage i. Senest kunne det ikke lade sig gøre at gennemføre et DM, fordi der kun var ét orkester i hver konkurrence-division. (At det så alt sammen endte med at blive aflyst pga. corona, er en anden snak.)
 
Men vi vil gerne lave et større arrangement for harmoniorkestrene i DAO, fordi vi mener, at det kan give vores medlemsorkestre en måde at mødes, inspirere hinanden og indgå i et fællesskab, en større sammenhæng.

Det er vigtigt for os, at de mange orkestre, der lever skjult i DAO-sammenhæng, kommer ud og oplever hinanden. For vi hører fra flere sider, at orkestrene føler sig alene i amatørkulturen.
 
Det er derfor, vi gerne vil arrangere en begivenhed.
 
For at sikre, at en DAO-begivenhed for harmoniorkestrene bliver mest muligt på orkestrenes præmisser, vil vi gerne invitere jer til en online-snak om det i forlængelse af repræsentantskabsmødet søndag d. 7. marts, fra kl. 13.30 til 15.30.
 
Vi har i forvejen stillet tre mulige begivenheder op, så vi har noget at tale ud fra. Men det kan være, at en fjerde eller femte mulighed vinder større tilslutning.
 

  • Regionalstævner – som koncertdivision, flere steder i landet, ”konkurrence” uden points, med kortere rejsetid?

 

  • DM som vi plejer, konkurrence-med-points, ét sted, men hvor mange divisioner?

 

  • En Værkstedsdag i form af et sammenspilsstævne/-kursus, med interessante oplæg og med 1-2 stjernedirigenter – helt uden konkurrence, mød og spil sammen med nye mennesker,

 
Under alle omstændigheder vil vi meget gerne invitere repræsentanter for ALLE harmoniorkestrene til en snak om, hvad DAO og Musikudvalget kan gøre for at sikre en stævneform, som er mest muligt i vores medlemsorkestres interesse.

NB: VI sender zoom-link ud til alle harmoniorkestrene nogle dage inden stormødet, men vi vil alligevel gerne have en fornemmelse af, hvor mange vi bliver. 2-3 repræsentanter fra hvert orkester er måske meget passende? Meld meget gerne tilbage med navne senest fredag d. 5. marts på info@daonet.dk

Mange hilsner Bestyrelsen