fbpx
Close

75-års jubilæum

I 2023 kan DAO fejre 75-års jubilæum! Det kommer til at ske i en særlig jubilæumssæson, som kommer til at gå fra Harmonifestival og DM d. 25. marts til DM Brass og Koncertstævne d. 3.-4. november.

Jubilæumskalender

Undervejs vil der være mange DAO-arrangementer, som alle bliver en del af jubilæumssæsonen, og vi indbyder til, at alle jeres arrangementer også kommer med i jubilæumskalenderen, som vi præsenterer i samarbejde med Kultunaut. Se kalenderen her.

I kan altså få en helt gratis forøget markedsføring af jeres arrangementer i den periode, hvis I blot fortæller os om dem. Indtast dem her.

NB: Hvis I opretter facebook-events for jeres koncerter, vil DAO meget gerne hjælpe med at formidle det. Husk blot at invitere facebook.com/daonet.dk til jeres event, så deler vi det videre.

Jubilæumslogo

Vi vil meget gerne have, at I sætter vores særlige jubilæumslogo med på trykt og digitalt materiale om jeres arrangementer. Det er udviklet af Johan Aakerlund, og det rummer både DAO’s vanlige logo, en hilsen til hædersmærkerne og en markering af jubilæet. Det kan hentes her:

https://daonet.dk/jubilaeumslogo-filer/

I må MEGET gerne linke til https://daonet.dk/ fra jeres hjemmeside.

Jubilæumsværker

DAO har bestilt en række værker til jubilæet hos danske komponister. Det første værk er en Jubilæumsfanfare af Jacob Vilhelm Larsen, som findes både i brassband og harmoniorkesterversion.

Fanfaren vil senere danne udgangspunkt for en række variationer i et værk, som kommer til at være pligtnummer i elitedivisionen til DM Brass 2023.

Det andet værk er en fantasi for harmoniorkester af Rasmus Kærsgaard, som hedder Tales Of The Oak. Værket vil blive uropført af det ene fællesorkester til Harmonifestival og DM 2023.

Endelig vil et værk af Mikkel Amsinck blive pligtnummer i 3. division til DM Brass 2023.

Jubilæumsfestskrift

Vi har formuleret en række spørgsmål, som kommer omkring det brede billede af den muld, som er musiklivets vækstlag og som dets folkelige forankring gror i.
Spørgsmålene er gået ud til nøglepersoner i DAO’s medlemsorkestre, til DAO’s bestyrelse og udvalg, og til venner af DAO i resten af musiklivet.
Vi har fået en række besvarelser, som vi er meget glade for, og et stort billedmateriale, som er med til at tegne et portræt af DAO i jubilæumsåret.

Festskriftet vil udkomme, når jubilæumssæsonen åbner – og alle DAO’s medlemsorkestre får et par eksemplarer tilsendt.